Wat kunnen food en engineering van elkaar leren?
Food & Beverage Event
De consument vraagt om voedsel dat minder bewerkt is en liefst geen conserveermiddelen bevat. Dit vereist dat het productieproces moet bestaan uit goed ontworpen machines die:
- - efficiënt produceren
- - makkelijk en snel om te stellen zijn en
- - bovenal goed en grondig te reinigen zijn
Dat is de wens van elke kwaliteitsmanager, plantmanager, operator en technische dienst van een voedingsmiddelenbedrijf. Helaas is dit niet altijd het geval. Niet alle schoon te maken onderdelen zijn goed bereikbaar en het is niet altijd te zien of alles goed is gereinigd. Door in gesprek te gaan met de machinebouwer zijn veel van dit soort problemen vermijdbaar. Tijdens het event Engineering in Food & Beverage kunt u in gesprek met de machinebouwers en design engineers.
Het programma biedt informatie binnen drie hoofdthema’s:
- - Hygiënisch ontwerpen
- - OEE
- - Energiebesparing
Binnen al deze thema’s komen sprekers uit de praktijk aan het woord. Altijd staat de vraag centraal: wat kunnen food en engineering van elkaar leren?