banner

Ben jij er één
uit duizenden?

Werken bij HIH

Ons werk valt of staat met techniek. Want zonder techniek geen slimme automatiseringsoplossingen of indrukwekkende installaties. Maar de grootste aandrijfkracht achter de machines die wij ontwikkelen of optimaliseren? Dat zijn onze mensen.

Hoe kan het beter? Efficiënter? Goedkoper? Maar vooral...slimmer? Die vraag stellen we onszelf iedere dag. En daar blijft het niet bij. Vol overgave vinden we antwoorden die zich schuilhouden in goede ideeën en inventieve concepten binnen de werktuigbouw en mechatronica. Wij noemen dat innovatiekracht. Niet iets dat voor het oprapen ligt, dus des te waardevoller. Daarom zijn onze medewerkers er stuk voor stuk één uit duizenden. 

Samen willen we de wereld van machinebouwers en productiebedrijven veranderen. Doe je mee?

 

Vacatures


Dit vinden jouw nieuwe collega's van HIH

Laurens Kleinjan
Engineer Food

"Als je graag door wilt leren, zit je hier goed. Werknemers worden echt gestimuleerd om verder te kijken dan hun kennis van vandaag. Bijvoorbeeld door de cursussen die aangeboden worden in onze eigen Academy. Zelf heb ik de basistraining Hygiënisch Deisgn gedaan én de hbo-opleiding die ik op dit moment volg wordt betaald door HIH. Ze willen hier dus écht in mij investeren. Dat doet me goed!"

Lees meer
Geert-Jan de Groot
Stagiair

"Als stagiar word ik echt gezien als één van de medewerkers. Ik krijg dezelfde verantwoordelijkheden en taken. Bovendien staan collega's echt voor je klaar, ook op persoonlijk vlak. Doordat ik op zoveel verschillende projecten werk én dankzij de kennis van mijn collega's, is dit een ontzettend waardevolle werk- én leerplek."

Lees meer
Lennart van der Sluys
Lead Engineer

"Doordat ik met mijn neus op de processen zit, zie ik hoe betrokken iedereen is. Of het nu gaat om het ontwikkelen van reinigingssystemen voor glaswerk of het bedenken van slimme oplossingen voor voedselverpakkingen. Op kantoor of op locatie. Niemand staat er alleen voor. We gaan er iedere dag voor met elkaar."

Lees meer

Dit betekent werken bij HIH

Jouw kennis groeit. Iedere dag.

En daarmee neemt onze gezamenlijke expertise toe. Binnen onze eigen academy bieden wij alles wat je nodig hebt voor jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling.

Geen dag is hetzelfde.

Je neemt een kijkje in de keuken van heel uiteenlopende bedrijven. De ene dag ben je bezig met robotgrijpers voor makrelen, een volgende dag verdiep je je in de werking van windmolens.

We doen het samen.

We zijn er voor elkaar. Dat blijkt niet alleen uit onze manier van samenwerken, maar ook uit de onderlinge betrokkenheid. Er wordt hard gewerkt, maar we leven ook op persoonlijk vlak met elkaar mee.

Ben jij er één die niet in onze hokjes past?

Maar ben je wel geboeid door werktuigbouwkunde en heb je zin om de handen uit de mouwen te steken voor mooie opdrachtgevers? Overtuig ons met een open sollicitatie.

CV kies bestand
Brief kies bestand
Sollicatie verzenden