banner

Dit vinden jouw nieuwe collega's ervan.

Drie uit dertig

Samen met dertig tekenaars, FEM-specialisten, engineers en constructeurs werken we iedere dag aan inventieve oplossingen in de machinebouw voor de meest uiteenlopende klanten. Benieuwd hoe HIH-ers dit ervaren? Deze drie collega's vertellen het je graag. 

Lennart van der Sluys
Lead Engineer

"Doordat ik met mijn neus op de processen zit, zie ik hoe betrokken iedereen is. Of het nu gaat om het ontwikkelen van reinigingssystemen voor glaswerk of het bedenken van slimme oplossingen voor voedselverpakkingen. Op kantoor of op locatie. Niemand staat er alleen voor. We gaan er iedere dag voor met elkaar."

Lees meer
Geert-Jan de Groot
Stagiair

"Als stagiar word ik echt gezien als één van de medewerkers. Ik krijg dezelfde verantwoordelijkheden en taken. Bovendien staan collega's echt voor je klaar, ook op persoonlijk vlak. Doordat ik op zoveel verschillende projecten werk én dankzij de kennis van mijn collega's, is dit een ontzettend waardevolle werk- én leerplek."

Lees meer
Laurens Kleinjan
Engineer Food

"Als je graag door wilt leren, zit je hier goed. Werknemers worden echt gestimuleerd om verder te kijken dan hun kennis van vandaag. Bijvoorbeeld door de cursussen die aangeboden worden in onze eigen Academy. Zelf heb ik de basistraining Hygiënisch Deisgn gedaan én de hbo-opleiding die ik op dit moment volg wordt betaald door HIH. Ze willen hier dus écht in mij investeren. Dat doet me goed!"

Lees meer