Werken bij HIH

Ons werk valt of staat met techniek. Want zonder techniek geen slimme automatiseringsoplossingen of indrukwekkende installaties. Maar de grootste aandrijfkracht achter de machines die wij ontwikkelen of optimaliseren? Dat zijn onze mensen.

Hoe kan het beter? Efficiënter? Goedkoper? Maar vooral...slimmer? Die vraag stellen we onszelf iedere dag. En daar blijft het niet bij. Vol overgave vinden we antwoorden die zich schuilhouden in goede ideeën en inventieve concepten binnen de werktuigbouw en mechatronica. Wij noemen dat innovatiekracht. Niet iets dat voor het oprapen ligt, dus des te waardevoller. Daarom zijn onze medewerkers er stuk voor stuk één uit duizenden. 

Samen willen we de wereld van machinebouwers en productiebedrijven veranderen. Doe je mee?

Vacatures


Dit vinden jouw nieuwe collega's van HIH

Lennart van der Sluys
Lead Engineer

Doordat ik met mijn neus op de processen zit, zie ik hoe betrokken iedereen is.

Lennart aan het woord over zijn werk bij HIH Engineering

Lees meer
Cornelis Brand
Engineer

De afwisseling maakt dit werk zo leuk

We hebben Cornelis een paar vragen gesteld over zijn werk bij HIH Engineering.

Lees meer
Jan Kees Flikweert
Constructeur

Telkens weer nieuwe uitdagingen

We hebben Jan Kees een paar vragen gesteld over zijn werk bij HIH Engineering.

Lees meer

Dit betekent werken bij HIH

Jouw kennis groeit. Iedere dag.

En daarmee neemt onze gezamenlijke expertise toe. Binnen onze eigen academy bieden wij alles wat je nodig hebt voor jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling.

Geen dag is hetzelfde.

Je neemt een kijkje in de keuken van heel uiteenlopende bedrijven. De ene dag ben je bezig met robotgrijpers voor makrelen, een volgende dag verdiep je je in de werking van windmolens.

We doen het samen.

We zijn er voor elkaar. Dat blijkt niet alleen uit onze manier van samenwerken, maar ook uit de onderlinge betrokkenheid. Er wordt hard gewerkt, maar we leven ook op persoonlijk vlak met elkaar mee.

Ben jij er één die niet in onze hokjes past?

Maar ben je wel geboeid door werktuigbouwkunde en heb je zin om de handen uit de mouwen te steken voor mooie opdrachtgevers? Overtuig ons met een open sollicitatie.

CV kies bestand
Brief kies bestand
Sollicatie verzenden