banner

Dit vindt Lennart van HIH

"Ik werk hier inmiddels tien jaar en heb HIH zien groeien van een klein bedrijfje op de hoek naar een professionele autoriteit op het gebied van werktuigbouw en mechatronica. Dat we zo hard groeien maakt me enorm trots."

"Dat spreek ik misschien niet altijd even uit, want eigenlijk zijn we vrij bescheiden. Bovendien: als de nieuwste technieken en meest innovatieve machines dagelijkse kost  voor je zijn, beschouw je dit al snel als normaal. Maar als ik vrienden vertel over de machines die we hier en bij onze klanten bouwen en optimaliseren, realiseer ik het me weer: het werk dat we met zijn allen verrichten is echt bijzonder."

"En dan bedoel ik ook echt met zijn állen. Als Lead Engineer stuur ik mijn collega's aan en bewaak ik de voortgang van projecten. Doordat ik met mijn neus op de processen zit, zie ik hoe betrokken iedereen is. Of het nu gaat om het ontwikkelen van reinigingssystemen voor glaswerk of het bedenken van slimme oplossingen voor voedselverpakkingen. Op kantoor of op locatie. Niemand staat er alleen voor. We gaan er iedere dag voor met elkaar."