HIH Engineering Teamdag 2023

Een gezellige dag met de collega's

Superleuke Teamdag met alle collega’s van HIH

Vrijdag 30 juni jl. was onze jaarlijkse teamdag. De dag begon met een bedrijfsbezoek en een brainstormsessie. Altijd leerzaam om zo met elkaar als team bezig te zijn!

Na het bedrijfsbezoek stond een heerlijke lunch klaar in Waardenburg. Deze lunch werd op locatie verzorgd door Bakker Bakker,  Ambachtelijke Bakker uit Herwijnen. Heerlijke broodjes en croissants!

In een ander deel van de tuin in Waardenburg werd een zeskamp voorbereid door GH Events GH Events Tilburg. Super leuke activiteiten met veel afwisseling. Goede, duidelijke en gezellige instructeur. Leuk om het enthousiasme te zien binnen de drie groepen waarin het team verdeeld was. Wie zou er op de eerste plaats eindigen? Halverwege het zeskamp tijd voor een pauze met frisdrank, chocolade, ijs en fruit.

Na afloop van het zeskamp nog een korte meeting en daarna op weg naar het Wereldrestaurant A15 in Gorinchem. Heerlijk gegeten met voor iedereen voldoende wat hij of zij lekker vond. Inpandig was ook de kartbaan, dus dat was perfect. En ja wat moeten we toevoegen aan een activiteit als karten…. Laat die mannen (en vrouwen) daar maar los!!! Het dagrecord van de baan werd zelfs verbeterd door Jan Willem.

Al met al kunnen we terugzien op een leerzame, ontspannende, sportieve en gezellige teamdag!

Ga terug