Markten

Het geheim van innovatiekracht? Zorg voor kruisbestuiving.

Onze opdrachtgevers profiteren van de brede ervaring van HIH Engineering in uiteenlopende markten. HIH is zeer sterk vertegenwoordigd in de foodsector. Daarnaast ook actief in de machinebouw, heavy industry en bedient diverse andere markten. Voor deze markten zetten wij graag onze expertise in om samen met u uw project te realiseren.

Onze specialisten hebben ervaring met de meest uiteenlopende projecten. Van compact onderdeel tot complete productielijnen. Van gereedschap tot windturbine. Van zelfrijdend voertuig tot offshore equipment. Gespecialiseerd zijn we in oplossingen en machines voor de voedingsindustrie.

Dankzij onze specifieke kennis van deze verschillende sectoren, zijn we in staat een succesvolle innovatie van de ene markt te vertalen naar een kansrijk en intelligent concept voor de andere. Met deze grensverleggende slimme samenwerking en de ontsluiting van versnipperde kennis en talenten geven we u als opdrachtgever een sterke voorsprong. Door onze ervaring in uiteenlopende markten profiteren opdrachtgevers van crosssectorale kruisbestuiving. Slim samenwerken stuwt de innovatiekracht op.

HIH Engineering legt de lat hoog. Onze ontwikkelingen voldoen aan de hoogste eisen ten aanzien van functionaliteit, duurzaamheid, veiligheid en onderhoudsvriendelijkheid. Daar zijn niet alleen kennis en ervaring voor nodig, dat vraagt vooral om passie voor het vak. Inderdaad. HIH Engineering is op uw taak berekend.

referentieprojecten

Markten