Klantreferenties

Dit zeggen onze klanten over HIH

Ze stralen altijd uit dat ons belang hun prioriteit is

Als langdurige opdrachtgever van HIH Engineering zijn wij zeer tevreden over hun vakkundigheid, flexibiliteit, verantwoordelijkheidsgevoel en diversiteit aan expertises. De langdurige samenwerking stelt ons in staat om met minimale informatie opdrachten uit te zetten. HIH is vaak in staat om op korte termijn specifieke engineeringcapaciteit bij- of afschakelen, wat ons helpt bij het tijdig en efficiënt afronden van projecten. Bovendien stralen ze altijd uit dat ons belang hun prioriteit is en is de samenwerking zeer prettig.

Jasper du Saar, Lead Project Engineer                                                         

Bij HIH merk je dat je als klant voorop staat!

HIH is voor Rademaker een welkome aanvulling op de Engineeringscapaciteit. In tijden waarin de markt nog lang niet stabiel en te voorspellen is schakelt HIH moeiteloos mee. Door de grote groep engineers in huis kan HIH vraagstukken van verschillende gradaties bij hen uitwerken. Of het nu gaat om R&D werkzaamheden of construeer-/detailleerwerk, bij HIH is er altijd een geschikte persoon te vinden. Overleg met betrekking tot de werkzaamheden vindt plaats middels korte lijnen waardoor schakelen soepel verloopt. Zo kan er bijvoorbeeld gebruik gemaakt worden van conference call, waardoor reistijd vermeden wordt maar er wel intensief contact plaats vindt. Kortom, bij HIH merk je dat je als klant voorop staat!

Ronald van der Mark, manager engineering                                               

 

Prettige collega’s met een hoge arbeidsmoraal

De branche van de productmechanisatie is heel specialistisch en vraagt om vakkundigheid en creativiteit. Voor elke vraag zoekt Radine de beste oplossing. De engineers van HIH pakken de vraagstukken moeiteloos over en helpen ons met hun know how en hun betrouwbare manier van werken. Bovendien zijn zij prettige collega’s met een hoge arbeidsmoraal: wij werken graag met hen samen.

Mario de Bont, manager engineering                                                        

 

HIH, een betrouwbare engineeringspartner

Het werk dat wordt opgeleverd vindt moeiteloos aansluiting bij de hoge kwaliteitseisen die we stellen aan onze installaties. Ook begrijpt HIH de dynamiek van onze branche en beweegt daar soepel in mee. Bovendien is het gewoon prettig samenwerken met de engineers van HIH, iets wat vanzelfsprekend lijkt, maar essentieel is voor het welslagen van het project. HIH investeert actief in de toekomst, bijvoorbeeld door het opzetten van trainingen en verstaat de kunst om haar klanten daar actief bij te betrekken.

Edwin Kroon, Manager Mechanical Engineering