De filosofie van HIH

Wij van HIH ontwikkelen met de technologie van morgen innovatieve machines/processen/systemen voor en met onze klanten zodat hun productieproces efficiënter verloopt, het werkplezier toeneemt en hun concurrentiepositie versterkt wordt.

Door onze kennis te delen en expertise te ontsluiten, ondersteunen we onze opdrachtgevers bij de realisatie van hun machines en oplossingen. Hierbij combineert HIH de specifieke expertise van de opdrachtgever met die van haar specialisten. Daarnaast dienen we met onze HIH Academy ons vakgebied, door onder andere middels een online trainingsportal specifieke kennis ter beschikking te stellen. Wij geloven in slimme samenwerking, omdat daarmee innovatiekracht wordt opgestuwd. Het ontsluiten van versnipperde kennis en talenten is een belangrijke aanjager van innovatiekracht. Daarin willen wij graag vooroplopen.

In elke nieuwe uitdaging zien de specialisten van HIH Engineering een nieuwe oplossing. Soms beperkt onze taak zich tot het optimaliseren van bestaande installaties, maar vaak realiseren we totaaloplossingen, uitgewerkt tot op het gewenste niveau.

Kennis en passie

We sluiten naadloos aan op de behoeften van onze opdrachtgevers. Daarmee leggen we de lat hoog. Onze ontwikkelingen voldoen aan de hoogste eisen ten aanzien van functionaliteit, duurzaamheid, veiligheid en onderhoudsvriendelijkheid. Behalve kennis en ervaring is om dat te bereiken ook passie voor het vak een vereiste. Die is bij HIH Engineering voelbaar aanwezig. Wij willen specialistische kennis delen om processen, ontwikkelingen en projecten in een stroomversnelling te brengen. Met meer efficiency en werkplezier als resultaat.

Menselijk gezicht

Wij zijn een gespecialiseerde kennispartner met een menselijk gezicht. Vakkundig en slim, maar ook betrokken, loyaal en gericht op harmonie, verbondenheid en vertrouwen. Onze kernwaarden worden getekend door degelijkheid, doortastendheid, loyaliteit, scherpte en samenwerking.

Eén in innovatiekracht

De laatste kernwaarde is misschien wel de belangrijkste. Wij sluiten naadloos aan bij de behoefte en processen van onze klanten, dichtbij onze klanten. We werken samen als één team, waar mogelijk op één locatie, binnen eén systeem en aan één en hetzelfde doel. Dat maakt ons de nummer één in innovatiekracht.

Een impressie van onze open dag op ons kantoor in Barneveld.