Hygiëne For Food

Een kennis-event wat 12 oktober heeft plaatsgevonden in Antwerpen

Een inspirende dag waar veel nieuwe ontwikkelingen zijn gepresenteerd en kennis is gedeeld.

 

Onder andere is er gesproken over het belang van een food safety management systeem wat met behulp van een Diagnostische tool in kaart gebracht kan worden. Verder het creeren van een draagvlak voor kwalitatief reinigen binnen voedselproducerende bedrijven. De mens speelt  een belangrijke rol hoe goed de reiniging wordt uitgevoerd. Ook inspectie en preventief onderhoud maken hier onderdeel van uit en krijgen steeds meer aandacht. Duidelijke procedures en speciaal gereedschap waarmee de werkzaamheden snel en effectief uitgevoerd kunnen worden steeds belangrijker. Kleurcoderen kan daar een hulpmiddel bij zijn, machinedelen voorzien van een kleur en het gereedschap dezelfde kleur geven. Tot slot is Hygiënisch ontwerpen uitgebreid aan de orde geweest en het belang om alle disciplines te betrekken in het proces. Iets waar wij dagelijks mee te maken hebben bij onze opdrachtgevers.

Ook HIH was erbij om deze kennis mee te nemen en te kunnen toepassen in de dagelijkse werkzaamheden op onze kantoren. Heeft u vragen over deze, of andere onderwerpen, dan komen we graag met u in contact om voor uw specivieke uitdaging ook een oplossing te vinden.

Ga terug