Consultancy

Specifieke kennis nodig bij uw organisatie, productie of project? Met onze consultancy stuwen we de innovatiekracht op. Door slim samenwerken.

Door het inzetten van een consultant van HIH haalt u specifieke kennis in huis. Of het nu gaat om innovaties kwaliteit & efficiency, regelgeving rond het hygiënisch ontwerpen van een machine voor de food-industrie, of juist het opzetten van een goed lopende engineeringafdeling, onze consultants geven graag advies en helpen u naar een nieuw level.

   

Hygiëne & Design

Welke hygiënerichtlijnen gelden er bij voedselbereiding? Aan welke veiligheidsnormen moet een machine voldoen? Welke hygiëne-eisen gelden voor uw machine.  De antwoorden op deze vragen liggen meestal niet voor het oprapen. Die vereisen specifieke kennis van het vakgebied of van een bepaalde sector waar onze consultant Food met meer dan 30 jaar ervaring in de machinebouw u van het juiste advies kan voorzien.

  1. Ervaring o.a. met productielijnen voor zuivel, vlees, bakkerij, transportsystemen en liften, laslijnen automotive, labaratorium-apparatuur, vouwplakmachines, robothandling, tray-denesters, landbouw en mechanisatie, van baksteen industrie tot matrijzenmakerij.
  2. Specialisatie: machines en apparatuur hygiënisch ontwerpen
  3. Creatief. Altijd vanuit theoretisch principes vooral praktisch doordenken wat is de achterliggende vraag of oorzaak van een bepaald probleem of is het wel te kanten, te demonteren, etc.
  4. Kijkt graag verder vooruit dan alleen de opdrachtomschrijving: wat is het strategische doel? Welke doelgroep of toekomst kun je bedienen met dit ontwerp?
  5. Trainer en consultant op gebied van hygiënisch ontwerpen
  6. Begeleiden engineers in hun vakmanschap en ontwikkeling

  

Engineering

Hoe haal je meer rendement uit een engineeringproces? Hoe kunnen tekenafspraken duidelijk en transparant worden vastgelegd. Wanneer bied een PDM systeem een voordeel? Ook met deze vragen kunnen onze ervaren specialisten u helpen dit duidelijk in kaart te brengen en u als leidinggevende te ontzorgen. Vaak gaat dit doormiddel van een  traject van een aantal weken waarin onze senior constructeur 1 dag per week bij u op de afdeling aanwezig is.

De consultants van HIH streven ernaar uw organisatie of uw medewerkers naar het gewenste niveau te brengen, zodat zij in staat zijn de innovatie uit te voeren of beoogde machine te ontwikkelen. Daarmee stuwen we innovatiekracht op én realiseren we een duurzame versnelling.

Recente projecten